sarpingen – et nytt magasin

I morgen tidlig lanseres det nye magasinet sarpingen. Det sendes til alle husstander i Sarpsborg, nordre Borge og Rolvsøy. I tillegg lanseres nettsiden sarpingen.com og en Facebook-side.

Alle husstander i Sarpsborg, Nordre Borge og på Rolvsøy får et 52-siders magasin gratis i postkassa.

Magasinet sarpingen og nettsiden sarpingen.com publiserer lesestoff til deg som ønsker å få mer innsikt i noe av det som skjer i Sarpsborg. Du finner mange profilintervjuer av ulike sarpinger, i tillegg til artikler om byutvikling, kultur og idrett, næringsliv og annet.

Vi har også en Facebook-side, som i hovedsak lenker til saker som publiseres på sarpingen.com. Første utgivelse er et samarbeid mellom Sarpsborg kommune, isarpsborg, MOOD Grafisk Design, Halvorsen Media og en rekke lokale bedrifter og intervjuede personer. God lesing og god sommer.