Ny utgave av magasinet sarpingen

Du kan lese om Lise-Gro Ramdahl og flere spennende sarpinger i utgave #3 av magasinet sarpingen.

I dag får alle abonnenter av Sarpsborg Arbeiderblad det patriotiske og lokale magasinet sarpingen i postkassa. Bladet inneholder lesestoff om sarpinger, om ting som skjer, og om utviklingen i Sarpsborg.

Magasinet kan også leses på nett ved å klikke her på lenken til sarpingen. Ønsker du papirversjonen, kan du få et eksemplar hos byselskapet isarpsborg på torget.

Dette er fjerde utgave siden i sommer. Tilbakemeldingene fra både lesere og bidragsytere er formidable, og med så mange klapp på skuldra har vi fått rikelig motivasjon til å videreutvikle konseptet. Utgivere er MOOD Grafisk Design AS og Halvorsen Media.

Magasinet om sarpinger og utviklingen i Sarpsborg

  • sarpingen har som mål å skape stolthet og kunnskap om Sarpsborg-samfunnet hos leserne.
  • Magasinet distribueres som innstikk til SA-abonnenter. Man kan også få magasinet på ulike steder i Sarpsborg. Blant annet hos isarpsborg på torget.
  • Digitalt finner du på oss på egen nettside og til dels på Facebook
  • Magasinet blir også annonsert digitalt på vg.no med geografisk styring.
  • Vi skriver om personligheter, bedrifter, det offentlige og spennende steder i distriktet.
  • Vi skal informere om ting som skal skje, vi skal trigge beboere og besøkende til nye opplevelser, og vi skal vise frem noe av det vi er aller stoltest av.
  • Vi belyser fenomener og trender blant folk, i bysamfunnet, næringslivet og det offentlige.

Har du lyst til å være med på dette, kan du kjøpe deg plass. Aller helst en artikkel med tekst og bilde, det vi kaller innholdsmarkedsføring. Annonseandelen i magasinet er lav, men noen annonser blir det også. Vi lager også rene redaksjonelle saker, og er vil veldig gjerne ha tips og innspill på aktuelle personer eller saker som vi kan intervjue og belyse.

De neste utgavene kommer 28. februar og 8. mai.

Den redaksjonelle delen lager vi med journalistisk metode.