sarpingen #2 – suksessen fortsetter

Magasinet sarpingen kommer i Sarpsborg-postkassene i morgen 22. oktober. Og om du ikke får ett av de 27.200 eksemplarene i hendene, kan du lese alt på nettsiden fra samme dag.

MUSIKEREN: Stian Joneid er en av Sarpsborgs mest allsidige og spennende artister. Han leverer alltid høy musikalsk kvalitet og god musikk. Les hva han forteller i hovedportrettet i sarpingen #2. (Forside: MOOD Grafisk Design, forsidefoto: Svein A. Halvorsen)

Første utgave i juni var et testprosjekt. Magasinet sarpingen viste seg, i følge både lesere, annonsører og bidragsytere, å bli en suksess. Derfor fortsetter vi.
Magasinet sarpingen og nettsiden sarpingen.com publiserer lesestoff til deg som ønsker å få mer innsikt i noe av det som skjer i Sarpsborg. Du kan lese profilintervjuer av ulike sarpinger, i tillegg til artikler om byutvikling, kultur og idrett, næringsliv og annet. Kom gjerne med innspill på stoff som kan bli aktuelt i senere utgivelser, for dette er bare starten. Både papirmagasinet og digitale løsninger skal utvikles.

Her kan du lese to av sakene, som er i kategorien innholdsmarkedsføring. En sak om XL Bygg Knatterudfjellet og deres butikk på Iseveien. Og så har vi gleden av å presentere Boomerang Sarpsborg, en klesbutikk i gågata som er i ferd med å markere seg kraftig og definitivt er positiv tilvekst i gågata.

Er dette litt vanskelig å lese og zoome, kan det leses på nettsiden fra 22. oktober.